Vision & værdier

 

Vi udfører vores arbejde med kvalitet, omhu, troværdighed og diskretion og vi ønsker at være en af erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner, når det drejer sig om rekruttering og headhunting af specialister, ledere, funktionærer, direktører og franchisetagere, organisations- samt forretningsudvikling.

 

Vi ønsker at have et tæt professionelt forhold til vores kunder, som bevirker, at vi til fulde kan matche de ønsker vor kunde måtte have, når vi rekrutterer, uddanner medarbejdere eller udvikler virksomheden med kunden.

 

Vi skal aldrig være for stolte til at sige nej tak til opgaver som ligger uden for vores kompetencer og ressourcer.

 

Værdier (LIRE)

Et tæt professionelt samarbejde kræver åbenhed og tillid fra begge parter, og derfor ønsker vi at løse opgaver for kunder, som arbejder med nogle af de samme værdigrundlag som Madesa Consulting.

 

  • Loyalitet     
  • Integritet
  • Respekt
  • Engagement

 

Som kunde hos Madesa Consulting er I i kontakt med en management- og konsulentvirksomhed, som er helhedsorienteret og derfor løser mange forskelligartede opgaver på samme tid afhængig af jeres behov. I kontakter os først, når en opgave ønskes løst - dermed opnår I en variabel omkostning og vi garanterer et effektivt resultat